Art coaching

Minden fejlődés alapja a változás. Az art coaching vizuális és kreatív technikákat hív segítségül ahhoz, hogy a velünk dolgozó egyének vagy csoportok ki tudják bontakoztatni belső erőforrásaikat. 

A csoportcoaching keretében a dilemmák vagy elakadások megoldásának terepét alkotó közegbe helyezzük, ahol a gondolkodásnak semmi nem szab korlátot, így támogatjuk ügyfeleinket új megoldások generálásában, legyen szó stratégiaalkotásról, vagy szervezeti konfliktusokról. A csoportmunkát úgy építjük fel, hogy a gyakorlatok mindegyike kreatív feladatmegoldást igényel, arra ösztönözve a csoportot, hogy paradigmaváltó módon több szemszögből tudjon közelíteni a megoldandó problémára.

Az egyéni coachingban ügyfelünket abban támogatjuk, hogy az őt foglalkoztató dilemmára saját válaszokat adjon konstruktív módon, a közös coachingfolyamat során minél többet tudjon meg saját, magáról, önazonos módon tegyen szert önbizalomra és érje el a kitűzött célt. A művészeti alkotófolyamathoz hasonló módszerrel dolgozunk, ügyfelünkkel együtt gondolkodva és építkezve támogatjuk a hatékony önfejlődésben.

Megbízóink az artcoaching@artandme.net e-mail címen vagy a +36 20 4832536-os telefonszámon kérhetnek díjmentes  art coaching ismerkedő beszélgetést, melynek keretében szakembereink pontosítják az igényeket és testreszabott ajánlatot készítenek.

KÉRDÉSED VAN?

Ha kérdésed van az alkotások, a programok, a művészek vagy bármi más kapcsán,
akkor keress minket az elérhetőségeinket, vagy írj itt: