Magánszemélyeknek

A művészet mindenkinek elérhető, nem kiváltság hozzájutni. Mindenkit megszólíthat egy műalkotás. Csak engedni kell, hogy megtörténjen. Csak lehetőséget kell adni neki. 

Igen, létezik olyan kortárs műalkotás, amit a Te pénztárcád is megengedhet magának. Azaz: Te is lehetsz műgyűjtő! Segítünk.

Miközben otthonodat, irodádat vagy a számodra különleges személyek életterét teszed egyedivé egy-egy műalkotással, az alkotások jó befektetések is lehetnek. Nem beszélve arról, hogy a kortárs képzművészeti gyűjteménnyel rendelkezők együtt formálják a képzőművészet törénetét. Izgalmas, érdekes kihívás. Vágjunk bele együtt!

Galériánk tehetséges pályakezdő, illetve a pályájukon már elindult művészek munkáival is foglalkozik. Böngészd át honlapunkon folyamatosan frissülő alkotásainkat vagy gyere be galériánkba: ismerd meg a galéria alkotásait.

Ha pedig szeretnéd, hogy valamelyik festmény, szobor, kisplasztika, grafika, fotó, installáció a tiéd legyen, állunk rendelkezésedre. Ha kevés az időd, vagy gyorsan szeretnél örökérvényű ajándékot, nézelődj a webshopban, 14 napos visszavásárlási garanciával vigyél haza egy alkotást. 

KÉRDÉSED VAN?

Ha kérdésed van az alkotások, a programok, a művészek vagy bármi más kapcsán,
akkor keress minket az elérhetőségeinket, vagy írj itt: