Tréning

Az ART&ME Galéria és Élménytér szakemberei és külső munkatársai által kínált tréningek és akció-tanulócsoportok olyan individuálisak, mint egy-egy képzőművészeti alkotás. Miért? Minden fejlesztendő ember, és minden belőlük álló csoport egyedi, minden csoportdinamikai helyzet megismételhetetlen. Csak bátor kísérletezéssel születik igazi eredmény!

Az ART&ME csoportfoglalkozásai és tréningjei a kreativitást kibontakoztató és a paradigmaváltást ösztönző gyakorlatokra épülnek, a résztvevőkben rejlő és eddig rejtett potenciált és a csoporterőt hozzák felszínre. Lehetőséget kínálunk arra is, hogy megbízóink igényei szerint egy-egy tréningelemben művészeink is közreműködjenek, másfajta gondolkodásra inspirálva a csoportot. Módszertanunk ötvözi a spontán alkotófolyamat, a megoldásorientált teamcoaching, az akció-tanulócsoport és a tréning műfaját, új színt hozva a vállalati képzésekbe. Készségfejlesztő, önismereti, innovációs, csoportkohéziós és stratégiaalkotó tréningjeink tematikáját úgy illesztjük össze az eredményesség érdekében, mint egy művész a mozaikot. 

Csoportfoglalkozásainkat szívesen tartjuk a megszokott munkakörnyezetben is, de a hatékonyság érdekében szívesen kínálunk külső, inspiráló helyszíneket is, legyen az egy műterem, egy galéria, vagy éppen csoportos művészlak.

Megbízóink az artcoaching@artandme.net e-mail címen vagy a +36 20 4832536-os telefonszámon kérhetnek díjmentes konzultációt, melynek keretében szakembereink pontosítják az igényeket és testreszabott ajánlatot készítenek. ''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta'' (Albert Einstein)

KÉRDÉSED VAN?

Ha kérdésed van az alkotások, a programok, a művészek vagy bármi más kapcsán,
akkor keress minket az elérhetőségeinket, vagy írj itt: